Little black travel book: Rotterdam

Little black book - Rotterdam

Shoppen, pasta eten en slapen in het beste hostel van Nederland. In Rotterdam kan het allemaal!

King Kong Hostel
Van een tattoo shop, illegaal casino en een beroemd bordeel naar een hip hostel dat een industriële stijl moeiteloos combineert met hedendaagse kunst. HostelWorld heeft King Kong uitgeroepen tot beste hostel van Nederland, dus succes gegarandeerd! Je slaapt er al vanaf €19,50 per persoon per nacht.
King Kong Hostel, Witte de Withstraat 74

King Kong

Slapen in een kubus
Heb je wat meer te besteden? Dan is het misschien leuk om een nachtje in een van de wereldberoemde kubuswoningen door te brengen. Voor €145 per nacht slaap je met 2 personen in één van deze bijzondere huizen.
Slapen in een kubus, Overblaak 52

Kubus

Markthal
Als je naar Rotterdam komt mag een bezoek aan de Markthal eigenlijk niet ontbreken. Met 176 nationaliteiten en keukens, waar elke wijk en straat weer anders smaakt is Rotterdam met recht een foodstad te noemen. Markthal, Ds. Jan Scharpstraat 298

Markthal

GROOS
Het warenhuis voor Rotterdamse kwaliteitsproducten. Je vindt hier mode, design, kunst, muziek, literatuur, films, delicatessen en lifestyleproducten. De collectie wisselt continue, dus het is altijd leuk om even binnen te lopen.
Groos Rotterdam, Schiekade 203

Groos

ISIS Inc.
Dit is de winkel van styliste Isis Vaandrager. Je vindt er vooral kleurrijke, aparte mode en accessoires die Isis zelf het liefst omschrijft als ‘streetluxury’.
Isis Inc., Zwaanhals 243a

Isis inc

Santa Claus
Santa Claus is een veel besproken beeld van Paul McCarthy. De locals zijn zo vrij geweest het beeld ‘Kabouter Buttplug’ te dopen. Bij heel speciale gelegenheden wordt het beeld door creatieve Rotterdammers toepasselijk gekleed. Te zien op het Eendrachtsplein (gelijknamige metrohalte).

Santa Claus

The Tea Lab
Slow tea, even geduld aub… Losse thee heeft iets langer nodig om te trekken, maar dit is het wachten waard. Dat hebben ze bij The Tea Lab goed begrepen. Ze hebben er trouwens ook erg lekkere, verse koffie en de sharp sharp vegan bites zijn om van te smullen!
The Tea Lab, Westewagenstraat 80

Tea lab

De Pasta Kantine
Eten waarvoor eten bedoeld is. Een eerlijke keuken met verse pasta’s, ingrediënten en kruiden. Gerechten met passie, gemaakt met passie. Alleen voor het interieur is De Pasta Kantine al een bezoek waard, maar laten we eerlijk blijven… we komen natuurlijk voor het eten! Neem bijvoorbeeld de pappardelle met gamba, spinazie en pistache of de rigatoni met eigen gestoofd rundvlees, tomatensaus en Parmezaan. Hmmm…smullen.
De Pasta Kantine, Pannekoekstraat 22a

Pasta Kantine

Mocht je zelf ook een goede tip hebben, laat het mij dan weten. Wie weet voeg ik hem wel toe!

Handtekening Blueberry Hearts

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s