Leuke adresjes

Dordrecht
Zusjes (lunchroom)
Bij Zusjes serveren ze uitsluitend vegetarische gerechten en maken ze grotendeels gebruik van biologische en natuurlijke produkten. Je kunt er genieten van verse en huisgemaakte gerechten, zoals huisgemaakte taarten en Engelse Scones met jam & clotted cream.

Christa’s Cookies (Patisserie)
Voor overheerlijke brownies, superlekkere muffins en goddelijke witte chocolafde cheesecake moet je bij Christa’s Cookies zijn. Deze leuke shop vol lekkers zit op de hoek van de Wijnstraat en de ’s Heer Boeijenstraat. Geen tijd om langs te komen? Ze bezorgen ook thuis en op het werk!

Strada del Vino (Italiaans restaurant)
Hier kun je terecht voor een verscheidenheid aan Italiaanse gerechten, pasta’s en pizza’s (uit een traditionele steenoven uit Napoli). Ook hebben ze een uitgebreide wijnkaart. Laat de ober je daarbij vooral adviseren, want dat tilt je gerecht echt naar een hoger niveau. Hun limoncello cheesecake is absoluut een aanrader!

Rotterdam
Burgertrut (restaurant)
Het menu is simpel: keuze uit 7 burgers, waarvan 3 van vlees. Daarbij een aantal specials op de muur geschreven. Luxe hoef je niet te verwachten, maar dat maken ze meer dan goed met de smaak van de burgers! Niet om lang te tafelen, maar perfect voor de stevige trek.

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s